Hovenier Hoogkarspel

  Hovenier Hoogkarspel

  Tuinadvies, -ontwerp, -aanleg en -onderhoud in Hoogkarspel

  Hoveniersbedrijf Jos Vriend Tuinen ontwerpt, geeft tuinadvies, legt tuinen aan en verzorgt tuinonderhoud. Dit doen we bij elk type tuin, ongeacht het aantal m2. We realiseren totaal tuinonderhoud, maar helpen ook met uitsluitend de zware klussen wanneer u zelf ook graag tuiniert. We zijn gevestigd in Hoogkarspel. Vandaaruit zorgen wij sinds 1985 voor mooie, gezonde tuinen in heel West-Friesland. Zowel bij particuliere tuinen als bedrijfstuinen en tuinen van overheidsinstellingen.

  • Nieuwe tuinen en tuinrenovatie
  • Alle soorten tuinonderhoud
  • Terrassen en bestrating
  • Vijvers
  • Regelmatig tuinonderhoud (aantrekkelijk abonnement)
  • Ervaring sinds 1985

  Nieuwe tuinen en tuinrenovatie

  Uw tuin-ideeën zijn voor ons net zo spannend als voor u, want er is zoveel mogelijk… Gaat u voor een strak vormgeven tuin, een kind- en huisdiervriendelijke tuin, een cottage-tuin, een moderne of een klassieke tuin. Wilt u een waterpartij in de tuin? Al uw tuinwensen worden door met veel kennis van zaken vakkundig gerealiseerd. Daarbij maakt het ons niet uit hoeveel m2 de tuin is. Of het gaat om een tuin op het zuiden, westen, noorden, of dat het gaat om een dakterras, een privétuin of een bedrijfstuin. Elk project wordt met plezier en professionaliteit gerealiseerd.

  Terrassen en bestrating

  Terrassen en bestrating zijn zowel functioneel als sfeerbepalend. Het kiezen van de juiste bestrating vereist dan ook enige aandacht en daar helpen wij u graag bij. Ook kunnen we met u meedenken over een goed lichtplan en leggen we de tuinverlichting voor u aan.

  Zwemvijvers

  Water brengt de tuin tot leven. Denkt u aan een vijver of zwembad? Het kan ook beiden in één oplossing met een zwemvijver. Een zwemvijver is een natuurlijk alternatief. De vijver heeft een hele natuurlijke uitstraling en is zo ingericht dat u er bij mooi weer in kunt zwemmen. Bij minder mooi weer geniet u van zicht een mooie vijver. We plaatsen een natuurlijk filter op basis van waterplanten en lavasteen in de vijver om te zorgen dat het water schoon blijft. Het filtergedeelte is apart aangelegd aan de rand van de zwemvijver, zodat u tijdens het zwemmen niet verstrengeld raakt in de planten. Doordat de planten in de loop der tijd groeien wordt het filtersysteem op een natuurlijke manier aan het zicht onttrokken, terwijl deze wel goed blijft functioneren en bedienbaar blijft.

  Regelmatig tuinonderhoud

  Met onze aantrekkelijke abonnementen voor gazononderhoud en/of tuinonderhoud staat uw tuin er altijd tiptop bij. Vraag naar de mogelijkheden.

  Offerte hovenier Hoogkarspel

  Van een hovenier verwacht u dat deze vakbekwaam is, u voorzien van goede informatie, met u meedenkt over tuin-gerelateerde zaken, netjes werkt én betrouwbaar en betaalbaar is. Jos Vriend Tuinen, hovenier voor Hoogkarspel en omgeving maakt deze eisen waar. Probeer het maar eens uit! Voor vragen, een vrijblijvende offerte of meer informatie kunt u op werkdagen contact met ons opnemen. Wij helpen u graag aan een mooie, gezonde tuin!