Hovenier Obdam

  Hovenier Obdam

  De groene vingers van Obdam

  Sinds 1985 realiseren en onderhoudt Jos Vriend Tuinen privétuinen, bedrijfstuinen en tuinen van overheidsinstellingen. Onze hoveniers zetten hun groene vingers in bij grote en kleine tuinen. We plannen, bouwen en onderhouden tuinen op basis van knowhow, ervaring en gevoel voor creativiteit. Of het nu gaat om het maaien van het gazon, de aanleg van een compleet nieuwe tuin of tuinrenovatie; elke opdracht wordt 110% afgestemd op de individueel tuinwensen van onze opdrachtgevers. 100% volgens opdracht, 10% omdat we altijd net even dat stapje extra zetten.

  Hovenier Obdam van A tot Z

  U hebt een tuinidee en weet niet hoe u het moet realiseren? U overweegt herbeplanting, tuinrenovatie of er moet nodig het een en ander gesnoeid worden? Wilt u de tuinwerkzaamheden deels zelf uitvoeren en deels door een hovenier? Vraag ons naar onze hoveniersdiensten, en ontdek een wereld aan groene mogelijkheden bij Jos Vriend Tuinen; hovenier Obdam en omgeving.

  • Tuinaanleg alle type tuinen
  • Tuinonderhoud grote en kleine tuinen
  • Tuinrenovatie van A tot Z
  • Gazonaanleg en onderhoud
  • Snoeien van bomen en struiken
  • Sierbestrating
  • Zwem- en natuurvijvers

  Kwaliteit in hovenierswerken

  Kwaliteit heeft een uiterlijk. In het geval van tuinen zijn dit de gezondheid van flora en fauna en de tevreden blik van de mensen die daarvan kunnen genieten. Daarnaast herkent u kwaliteit aan de inzet en kennis van ons team. U herkent deze wanneer wij met onze vingers in de klei zitten, wanneer we snoeien of tussen de bloemen en planten staan, maar ook wanneer u iemand spreekt op kantoor. Een team van professionals zorgt ervoor dat u kunt vertrouwen op een correcte en aangename uitvoering van onze hovenierswerken. En alles wat daarbij komt kijken.

  Offerte hovenier Obdam

  Zoekt u een ervaren hovenier in Obdam voor uw tuinproject of tuinwerkzaamheden? Wij zijn benieuwd naar uw plannen en tuinwensen en helpen u met hoveniersdiensten op maat. Neem vandaag nog contact met ons op voor informatie of een vrijblijvende offerte.