Tuinonderhoud

Uw tuin is een plek om te ontspannen en genieten. Het is een plek waar uw kinderen spelen, ontdekken en leren. Om dit allemaal te kunnen in uw tuin is onderhoud ook van zeer essentieel belang. Voor de meest uiteenlopende tuinwerkzaamheden komen we opdagen. Of het nu gaat om het wekelijks maaien van het gazon, 2 maal per jaar een onderhoudsbeurt, het bemesten met organische meststof of het snoeien van een boom, wij komen het uit voeren. Vanuit Hoogkarspel werken we in heel West Friesland. Voor onze zakelijke klanten gaan we ook wekelijks naar Amsterdam, Heemskerk, Schagen en Alkmaar, hier maaien we diverse gazons voor Vve’s, zorginstellingen en bedrijven. We werken met opmaat gemaakte werkpakketen die zijn afgestemd op de wensen van de klant. De ene klant wil een contract en de ander laat het werk op regie basis uitvoeren. Ons onderhoudsmotto luid; Wij ‘ontzorgen’ en u hoeft alleen nog maar te ‘genieten’.

Laat uw tuin onderhouden door Jos Vriend Tuinen

Onderhoudscontract

Wilt u het gehele jaar genieten van een goed verzorgde tuin? Laat uw tuin onderhouden door Hoveniersbedrijf Jos Vriend Tuinen. We komen langs om uw tuin te inspecteren en stellen een vrijblijvende offerte op.

MAAK EEN AFSPRAAK

Geniet langer van uw tuin dankzij goed onderhoud

Uw tuin blijft alleen mooi met goed onderhoud. Maar hoe snoeit u bomen en planten? Hoe vaak moet het gras gemaaid worden en is het nodig in de zomer extra te sproeien? Elke tuin heeft

MAAK EEN AFSPRAAK

Speciale aanbieding

1 ochtend, 2 man van 7:30 tot 12:30 uurI

Inclusief gebruik van motormachines zoals:

  • Kettingzaag
  • Heggenschaar
  • Maaimachine
  • Verticuteermachine

Exclusief afvoeren en stortkosten van groenafval. Kosten:€ 450,-

VRAAG NAAR HET ONDERHOUDSCONTRACT

1 middag, 2 man van 13:00 uur tot 16:00 uur

Inclusief gebruik van motormachines zoals:

  • Kettingzaag
  • Heggenschaar
  • Maaimachine
  • Verticuteermachine.

Exclusief afvoeren en stortkosten van groenafval. Kosten: € 300,-

VRAAG NAAR HET ONDERHOUDSCONTRACT