Hovenier Alkmaar

  Hovenier Alkmaar

  Hovenier Alkmaar voor ‘groen’, water en bestrating

  Sinds 1985 houden wij ons bezig met tuinonderhoud en het aanleggen van tuinen en vijvers. We doen dit als hovenier voor Alkmaar en omstreken. Of het nu gaat om bestrating, beplanting, gazononderhoud, tuinonderhoud, of het aanleggen van een vis- of zwemvijver, ons team zorgt er op een prettige, professionele manier voor dat tuinwensen worden gerealiseerd.

  • Tuinaanleg van enkele m2 tot …
  • Professioneel tuinonderhoud op maat
  • Bedrijfstuinen
  • Daktuinen
  • Vijvers
  • Gespecialiseerd in gazonaanleg en onderhoud
  • Snoeiwerkzaamheden
  • Sierbestrating en tuinverlichting
  • Winter- en lenteklaar maken van de tuin

  Mens en natuur in harmonie

  Een mooie tuin is een tuin die harmonie uitstraalt en gezond is. Dit geldt voor elk type tuin. Of het nu gaat om een strak vormgegeven tuin van uw nieuwbouwwoning, een idyllische binnentuin in Alkmaar centrum of een bedrijfstuin op de industrielocatie. Harmonie ontstaat wanneer wensen en mogelijkheden op elkaar worden afgestemd. De wensen bepaalt u, de mogelijkheden worden bepaald door de ligging van de tuin, lichtval, grondsoort en de gewenste tijdsinvestering om de tuin en de beplanting in goede conditie te houden.

  Goed onderhouden tuinen

  Mooie, gezonde tuinen hebben een grote aantrekkingskracht op mensen en dieren. Een mooie tuin is meer dan een prettig plaatje of een uitnodiging om plezier te bleven aan de tuin. Mensen vertoeven graag in een mooie tuin. Net als vogels, vlinders en insecten. Zij vinden er hun eigen kleine oase. Een tuin die er goed uitziet heeft op elk gebied een toegevoegde waarde op het woonplezier. Gaat het om een zakelijk object dan straalt een goed onderhouden tuin rust en professionaliteit uit. Wilt u vooral van de tuin genieten en het onderhoud overlaten aan de vakman? Dan helpen wij u graag.

  Informatie hovenier Alkmaar

  Bij Jos Vriend Tuinen kunt u terecht voor alles op het gebied van tuinonderhoud. Wilt u al uw tuinonderhoud uitbesteden? Alleen het zware werk aan ons overlaten? Met ons praten over tuinrenovatie, of zoekt u een hovenier in Alkmaar met een goed plan rondom tuinaanleg, ongeacht de grootte van de tuin of het type tuin dat u wenst? Neem dan eens contact met ons op!