Hovenier Hoorn

  Hovenier Hoorn

  Tuinaanleg, tuinonderhoud, zwemvijvers

  Onze missie? Klanten die blij worden van hun tuin. Met kennis en aandacht zetten we ons in voor mooi en gezond groen. Dit doen we als hovenier voor Hoorn en de rest van West-Friesland, waarbij we ons richten op het ontwerpen, inrichten, en onderhouden van privétuinen en bedrijfstuinen.

  • Tuinaanleg
  • Tuinonderhoud
  • Tuinrenovatie
  • Gazon-onderhoud
  • Boom-onderhoud
  • Bestrating
  • Vijveraanleg

  Wat zijn uw tuinwensen in Hoorn?

  Tuinieren, tuinaanleg, gazononderhoud en tuinonderhoud vragen om vakkennis. Dit geldt voor zowel een kleine stadstuin, als voor parken. Hovenierswerk is niet alleen ons werk, het is het werk waar we blij van worden. Veeleisende tuinontwerpen zien wij als een uitdaging, een groot gazon dat gemaaid moet worden als een mooie taak. Het maakt ons niet uit of het gaat om beplanten, snoeien, bestraten, graven, knippen, maaien, ompoten of bemesten. Wij helpen u graag bij het realiseren van een prachtige, groene leefruimte.

  Kleine tuinen, grote tuinen

  Wat te doen met een mini-voortuin of het smalle stukje grond aan de zijkant van uw woning of bedrijf? Of speelt bij de uitdaging een grote tuin in te richten en op de juiste manier te onderhouden? Zelfs een kleine tuin kan een groene oase worden, en elke grote tuin een harmonisch geheel. Gaat het om een nieuwe tuin of om tuinrenovatie in Hoorn, dan helpen wij u met tips, structuur en een helder plan van aanpak. Een nieuwe tuin heeft immers tijd nodig om tot een volgroeid geheel te komen.

  Tuinonderhoud makkelijker gemaakt

  Om ervoor te zorgen dat uw tuin een plek is om te ontspannen en te genieten, heeft de tuin zorg nodig. Dit begint letterlijk bij de bodem. Een mooie tuin is een gezonde tuin, en andersom. Wanneer u de zorg voor uw tuin in onze handen legt, krijgt uw tuin de juiste aandacht en de planten die er leven het juiste onderhoud.

  Waar denkt u aan bij uw favoriete tuinontwerp?

  Bestrating met verschillende hoogten, bijvoorbeeld een verlaagd of verhoogd zitgedeelte of terras bij het water? Droomt u van een tuin met een groot gazon, een diervriendelijke tuin, een kindvriendelijke tuin of een natuurlijke tuin met weelderige bloemenzee? Wij realiseren het allemaal.

  Offerte hovenier Hoorn

  Wilt u straks een mooie tuin? Heeft u al een mooie tuin, maar is deze toe aan onderhoud? Denkt u aan tuin-renovatie? Moet de tuin winterklaar gemaakt worden, of moeten de kuipplanten naar buiten? Zoekt u voor uw bedrijf een hovenier in Stompetoren? Wij helpen u met hoveniersdiensten op maat. Vraag dan vandaag om ons advies of een vrijblijvende offerte.