Hovenier West-Friesland

  Hovenier West-Friesland

  De mooiste tuinen van West-Friesland

  West-Friesland is een prachtige regio met volop natuur. Onze hoveniers kennen de regio West-Friesland op hun duimpje. We kennen de grond, we weten hoe de wind over ‘het West-Friese’ waait en hoe de zon het land beschijnt. Welke planten en bloemen er gedijen en hoe we die gezond houden. Al deze elementen voegen we samen met de tuinwensen van onze opdrachtgevers. Of het nu gaat om tuinaanleg, tuinonderhoud, het leggen van sierbestrating of het aanleggen van een zwemvijver en Koi-vijver, wij maken er een extra mooi stukje West-Friesland van.

  • Elk type tuin
  • Bedrijfstuinen en privétuinen
  • Tuinaanleg, onderhoud, en renovatie
  • Alle voorkomende hovenierswerken
  • Hovenier West-Friesland sinds 1985
  • Flexibel en maatwerk
  • Sierbestrating
  • Zwem- en tuinvijvers

  Hovenier sinds 1985

  Jos Vriend Tuinen verzorgt tuinaanleg en tuinonderhoud sinds 1985. We zijn met name gespecialiseerd in gazononderhoud, daktuinen, organische tuinen, de klassieke tuin met gazon en vaste beplanting, maar ook in het aanleggen en onderhouden van strakke tuinen. Elk type tuin heeft zijn eigen charme en komt tot zijn recht wanneer deze past bij de omgeving en de wensen van de eigenaar.

  Zakelijke tuinen West-Friesland

  Een van onze specialisaties is het onderhouden van bedrijfstuinen. Heeft u een bedrijfstuin en wilt u dat deze altijd een welkome, professionele uitstraling heeft? Is de bedrijfstuin een plaats waar medewerkers elkaar – of zakelijke relaties – kunnen treffen? Laat Jos Vriend Tuinen dan echt iets bijzonders van uw bedrijfstuin maken. Investering in de bedrijfstuin is investering in uitstraling, imago en het welbevinden van gasten, zakenrelaties en medewerkers.

  In gesprek met de West-Friese groene-vinger-specialisten

  Wilt u meer weten over onze visie op ‘groen’. Heeft u ideeën over uw ideale tuinontwerp? Of juist niet, en zoekt u een hovenier in West-Friesland die met u meedenkt? Weet u precies wat u wilt en wat uw tuin nodig heeft en wilt u simpelweg snel een offerte? Wij helpen u graag. Neem voor vragen, informatie of een offerteaanvraag contact met ons op. Dit kan telefonisch of via ons contactformulier.